Om oss

Om oss

Om Kongsberg Electronics AS

Bakgrunn
Kongsberg Electronics AS ble etablert i oktober 2004 av personell som tidligere hadde jobbet i Kitron Kongsberg og Kongsberg Gruppen.
Bakgrunnen var å skape en bedrift som skulle dekke behovet for produksjon i Kongsberg regionen. Bedriften knyttet raskt til seg personell med lang og bred kompetanse innen flere felt, og bedriften vokste raskt gjennom de 5 første årene.

I dag er Kongsberg Electronics AS en veletablert bedrift med et stort kundespekter innen Forsvar, Maritim Offshore og Landbasert Industri. Bedriften har samarbeidsavtaler med andre underleverandører for å være en total leverandør innen de fleste felt.

Bedriften er ISO 2001:2015 sertifisert, og har bygd opp et HMS system som følger kravene i ISO 14001. Kongsberg Electronics AS er medlem av Tavlebyggerforeningen. Kongsberg Electronics AS er godkjent lærlingebedrift gjennom ELFOB.

Vi ble i 2017 EX sertifisert, slik at alle områder innen tavleproduksjon er dekket.

Visjon
Kongsberg Electronics AS skal være teknisk ledende på produksjon og industrialisering av elektronikk og elektro-mekaniske systemer.

Forretningskonsept
Kongsberg Electronics AS ønsker å være en foretrukket samarbeidspartner gjennom gode tekniske løsninger som vil gi konkurransefortrinn for våre kunder.

Forretningsidé
Kongsberg Electronics AS skal fremstå som et anerkjent kompetansesenter innen produksjon og industrialisering av elektromekanisk sammenstilling.

Kongsberg Electronics AS holder til i et moderne og tilpasset industribygg på Skrubbmoen i Kongsberg.

Når kvalitet og Fleksibilitet teller

Kongsberg Electronics AS

Skrubbmoen 3
3619 Skollenborg

Kontakt oss

+47 406 35 001

Adresse

Skrubbmoen 3
3619 Skollenborg

E-post

post@kongsberg-electronics.no

Send oss en melding

Kongsberg Electronics AS | Skrubbmoen 3, 3619 Skollenborg | Org.nr 987 466 634 | Tlf: +47 406 35 001   post@kongsberg-electronics.no